mood tak stabil tu normal atau tidak?

29week.. i dont know why hati always cepat tersentuh dan cepat rasa sedih time pregnant ni #firstbaby

8 Balas

Normal sis. Laki i tegur kalau minum kat luar jgn la minum air kosong je, order la fresh oren ke apa(sbb dia thu kat rumah i mmg minum air kosong cukup 2.5l sehari) lps tu aku nanges hahahahha padahal dia nk suruh iols mkn sedap2 je. 😂 sian laki, terkebil2 tgk iols nanges sbb tu. And i pun tk taw la pasai apa nanges psl tu 😑

normal sis.. ibu mengandung memang cpt tersentuh n tetiba je sedih😂😂 dgr lagu tgk cerita boleh emo lebih plk tibe😂😂

Normal sis.. hati cpt trsentuh 😣

Normal sis 😽

Normal sis..

normal je

Normal

normal