angin pasang

Saya buat detail scan 28 minggu hari ni.. doktor cakap semua ok kecuali testis baby saya tak masuk sarung yg bijinya tu.. saiznya kecil dari sepatutnya.. doktor minta saya scan lagi 36 minggu nanti.. mommy2 doakan ye baby saya sihat masa dilahirkan.. risau, sedih, susah hati semua rasa pun ada.. ni anak pertama saya.. apa perlu saya buat selain tunggu je sampai baby lahir?

1 Balas

kadang yg biji tu akn masok sndiri lepas lahir nnti.. amik masa jgak.. dan kne urut.. kalau masa dlm kndungan, xde ape rase nk d buat..