macam mna nk bg lekat / mengandung dgn cepat...

Sedih??? laaa... Bila org len pakat tanya awak ni bila nk mengandung??? Hancurnya hati .. sapa x nak mengandung?Suma mummy² nk anak... ?? Please share tips2

4 Balas

Nak ttc, sis jaga makan, kurangkan kafein, mkn mknan yg meningkatkan kesuburan and buat senaman yg sesuai. Saya ade consume mamom hope. Sbb tgk ramai ckp period teratur bila mkn mamom hope, sy try je. Alhamdulillah skrg dh pregnant lepas ttc after 1 year. Moga diberikan rezeki anak pd sis🥰

jaga pemakanan, bersenam and bersama semasa waktu subur. and doa banyak banyak pada Allah kurniakan rezeki anak. amin

5y ago

Tq jgk coz beri nasihat... Alhamdulillah .amin... berat bdn mantain.

Sis cuba buah zuriat utk ikhtiar.

Hari2 bersama sampai mengandung

5y ago

Saya duduk jauh dgn suami😅