Nak tanya

Assalamualaikum.. sya nak tnya, antara pil perancang dgn cucuk perancang mana lagi okey? yg mna klau berhenti cepat lekat (mengandung)?

4 Balas

waalaikumsalam , pil lebih cepat lekat berbanding inject .. inject kena tunggu setahun atau berbulan bru lekat sbb x period sepanjng ambik inject tu ..

4y ago

pil ni kita akan period .. jdi , stop jer pil tu x smpai sebulan kalau period teratur memang lekat ..

Wsalam,,Sya ambik cucuk dh 11 tahun ..berhenti dlm 8 bulan ...baru mengandung lagi ,,sekarang ank ke 4 ,33w

klu kita nak berenti mkn pil perancang kna bgtau nurse ke?

ikut bdn jg sis.. sy lekat lepas bhenti mkn pil prncang