Thereathen Miscarriage

Baru2 ni sy ada cakap yg sy ttiba ada bleeding n ada tompok2 coklat kt panty. Esok tu jumpa doktor. After scan janin still ok. Sy blh dgr heartbeat baby, kantung dia dan jantung dia bdegup. So far sy baring je la.. n x ada dah turun darah.. semoga baby sy kuat n sihat. Doakan ya.. ada yang macam sy x.

1 Balas

Sy pun bedrest ja spjg kluar spotting masa kandungan 12w ke bawah

5y ago

Oh..mtk2 utk sy smua ok la.. duk bc komen ada yg spotting or bleeding esok tu kluar dh.. mtk2 janin sy ok dan kuat..