Panasssssss

Sedih la suami taknak faham . Saya dudk bilik sewa rumah kedai belah ats , kipas jenis lekat kt dinding , tingkap pun ada kcik je tu pun bkn boleh dpt udara jenis tingkap menghadap koridor depan , bygkan lah mcm mana panas bilik dgn tgh ngndung last trimester ni . Suami jenis tk suka bukak kipas laju2 kalau boleh 1 je paling kuat pun 2 . Yg kita ni berpeluh2 tk selesa tk boleh tidur mandi tah bpe banyak kali smpai kdg berkemban ngn kain batik je . Bila bkk kipas 3 kena marah katanya punca dia bersin2 resdung , abis kita ni ngndung anak dia lagi lah seksa mcm2 tknk tolak ansur . Stress btul, bila ckp balik dia kata kita melawan haih 🥲

2 Balas

sye pn mcm tu.. mlm2 nk tdo je rse pnas.. memg kipas bkak full.. hsband tdo pki sweater..

beli kipas diri tu, hala kan ke awak je. husband suruh die selubung dgn selimut.