sakit perut dan berpeluh

salam. sy baru je balik checkup kat klinik td pagi.. dh nk 4 jam kat rumah ni.. perut rasa penuh mcm mkn byk n berpeluh2 pdhl baring depan kipas.. rasa mcm duduk dlm bilik tak bukak tingkap tak bukak kipas waktu tgh hari.. mmg mcmni ke? sb perut sy rasa senak sgt mcm makan terlampau kenyang pdhl mkn nasi 1 senduk je td.. baby 1st.. 34w6d

1 Balas

Biasa j tu.. makin nk dekat Makin dia mengeras.. mkn sikit pun rasa senak