Newborn day 23

Hi mommies...baby sy br umur 23 hari.. Ok kew klu buka kipas siling kuat sikit.sy ltk kat nom 4 mlm2...sbbnyer bdn sy jenis panas n berpeluh sampai bj basah kuyup.mak mertua pulak duk bising x bgs ltk kipas kuat2,dia ckp sian dkt ank.nanti dpt selsema ..dia suh ltk kipas nom 1. Everyday husband sy akn kuar tdor kat hall sbbnyer bilik tdor berbahang sgt2 n panas giler. Seriously sy stress sgt2 ...dah lar sy bersalin caeser.luka opera tion nk kena jge..mandi pun serba serbi gitu.bdn kuat berpeluh.bau kut bdn.kipas pulak kena ltk nom 1. I'm very depressed

4 Balas

Klu bilik tu panas , x bagus utk baby also. Klu dia kna demam n kita x perasan, bilik pula panas lagi bahaya kat baby. Blh sawan. Anak sy ok je tidur kipas full blown. X selesma. Sbb dia pun dh kita pakaikan bedung, sarung tangan bagai. Klu aircond kna slow and limit. Jgn smp tangan kaki sejuk. Itu blh selesma.

bby sya boleh je.. sbb dia pun kuat berpeluh.. pkaikan bby selimut dan sarung kki tangan.. check bby .. selesa ke x.. takut pns sgt ke.. sjuk sgt ke

Kipas atas xpaa .. jgn kipas bawah bahaya .. utk baby n utk ibu yg berpantng jugak xbgus

beli kipas stand