Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

laaa relex2 je sis .. g la jalan2 slagi boleh .. sye 6thun tgu sis bru dpt 1 hah .. rezeki tu klau ade jgn rsau jgn tkt jgn cemburu jgn sedih jgn down .. sentiasa bina keyakinan baru .. bina la kehidupan yg selesa dlu .. setle kan ape ptut .. kdg2 kte rse da ready .. tp Allah swt je tahu .. goodluck deary