Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

Banyakkan bersabar sis dan percaya dgn kuasa Allah ...insya Allah cepat atau lambat dia akan bagi sis tp awk kena betul2 sbr dan jgn putus asa ..pengalaman sy sndri 7tahun ttc Alhamdulillah diberi rezeki hamil tanpa sy sangka ..insya Allah pasti ada rezeki awk nanti sis..sy doakan moga awk juga cepat dapat rezeki zuriat ..amin amin ❤️❤️❤️