Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

Banyak kn sabar ya.. Insha Allah satu hari nti akn dtg rezeki awak.. Rezeki mengandung ni tkdak sapa tau.. Saya ttc selama 4 tahun sis..Mcm2 manusia sya hadap🤗 pastu Gugur tahun ke-3 alhamdulillah tahun ke-4 nie Allah swt bg sya rezeki.. Sis enjoy ja dlu bedua dgn husband nti bila tiba msa kita.. Msti ada.. Saya doakan semoga cepat2 sis dikurniakan rezeki baby dlm rahim sis.. Jgn lupa sntiasa berdoa ya..