Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

saya pun mcm sis jgk ttc 1years lbih. sy faham prasaan sis bila kita da lama kawin tp kawan atau cousin baru kawen da lekat. tu tak cmpur orang banding2kan kita. suruh mkn jamu la urut la.. kdg org sekeliling buat kita down. sis kena kuat okay. jauh kan diri dri org yg buat kita down. klau ada ig ke ws ke jgn tgk status kwan yg pregnant atau cousin tu. nnti lama2 kita da biasa and tk amek peduli la. bila kita redha Allah hntrkn malaikat kecil dkt rahim kita.. Aaamiiin