Sedih dan kecewa

Sedih da ttc 2tahun lbih . Cousin saya bru 2bln lepas kwin dah mengandung .. semoga saya kuat dan smoga smua ttcian kuat .😭😭

31 Balas

Sabar Puan. Rezeki semua manusia hanyalah cepat atau lambat sahaja dan ada cabarannya. Ada dan belum ada anak, masing² ada cabarannya. Kita semua diuji. Jaga diri dan jaga pemakanan. Rata² org keliling saya yg belum mempunyai zuriat mempunyai saiz badan yg berisi / chubby dan ada juga yg period x teratur. Segala kekurangan diri kita, kita perbaiki dan ubati. Semoga usaha mendapatkan zuriat diperkenankan oleh Allah. Aamiin