Adakah penting untuk menyediakan bilik untuk anak anda dari kecil lagi?
Voice your Opinion
Ya, penting sangat
Tak, tak penting

2654 respon

13 Balas

penting sgt. supaya bljr displin. ank sy dah ada bilik, tp tetap ajak sy teman dia tidur sampai pg.

Penting tapi ikut umur yang sesuai. Mungkin selepas 1 tahun #TAPsupermoms #TAPactiveusers

penting utk kank lbih berdisiplin..kyakinan diri n mjaga aurat.. #TAPSupermoms

Ya sangat penting #TAPSupermoms

jika berkemampuan

Ya #TAPSupermoms

ya #TAPSupermoms

Didik dari kecil

Penting

yes