tunggu hari bila baby nk kuar ni..

Sedap plak dia dok dlm perut bila nk kuar asik mengeras jer

tunggu hari bila baby nk kuar ni..
12 Balas

Sye due 21/11..tanda nk bersalin tu ada da, keluar lendir berdarah start smlm, tapi xde rasa contraction atau ketuban pecah pun. Bila check dkt PAC, doktor ckp baru bukak 2cm, so kne balik dulu. Kne dtg balik bila ada contrction atau baby kurang gerak. Kalau 21hb+9hari(which is on 30/11)still xde contrction, baru g hospital warded. Hmm..

4y ago

Sis dah berapa weeks?saya weeks 35 dah kena tahan Masa gi emergency.2cm gak.terus suntik dexa.😭😭😭😭lagi sakit dari suntik kancing Gigi.