26w1d 3/1/2020

Salam smua mama..nk tnya..bila ye kite dpt tngok pegerakan bb yg kuar bonjol kt perut tu..ke msuk 8bln bru nmpk ye..first bb..skang duk rasa dia aktif bertinju kt dlm ni tringin nk tngok perut bergolak hehe..mcm dlm pic ni

26w1d 3/1/2020
15 Balas

Sy ngandung baby girl.. 3rd trimester br nmpk perut berombak2..nk ambik video je die pandai stop.. Geram je... 😂😂 tp baby boy sy aktif sgt2 dr 5bulan tu dh nmpk perut turun naik perut senget2 die main bola kot dlm perut..

4y ago

Xbest sis.. Sbb die aktif sgt 31w6d die dh xsabar nk lihat dunia.. 😂😂 smp ke besar ni aktif nya lah...

Klu sy 7bln lbh blh nmpk bonjol kt perut cmtu..awal2 tgk mcm tkt lama2 seronok tgk..blh pegang dia..rasa btl2 pergerakan dia..suka bila kita usap2 dia..pengalaman yg sgt indah 😍

4y ago

Amin ya rabb.trma kaish sis.smoga urusan sis juga dipermudahkn..amin🤗🤗

21 weeks skg ni dah nampak. Husband pun terharu tgk smpai nak nangis. Selalu baby gerak dia ckp mama dia je rasa. Bila dia dah nmpk baby kick senyum lebar trus.

4y ago

Tu skang sy cuma rasa dia gerak je dlm perut...tringin nk tngok berut berombak cmtu...tp bila sy tnya spupu dia da bersalin xde pon perut dia berombak sbb bdan berisi.mgkin sy pon berisi jd rasa gerak dlm perut jela😁😁

Sy da 34w, x pernah lg keluar bonjol mcm tu..ada gerak, cuma macam berombak2 je la perut.. Mgkin perut sy tebal kot.. Hehe

4y ago

sy pun

Sy pnah masa ank ptama... Kdang2 smpai sakit perut sy... Sy siap rakam tiap kali bby btinju... Seronok sngt...

4y ago

Mmg best... Klau mlm sy lbh ske dok dlm blik tungu Baby gerak2... Baby ank gerak aktif bila malam masa sy baring2... Tp 2 lh t susah nk tdor...

Kalau baby menggeliat akan keluar mcmni. Sy dr preg smpai dia lahir suka sgt menggeliat 😂

Sakit juga kalu dia gerak mcm ni.. Ni aktif.. Biasanya dia gerak berombak2 jer... 😍

4y ago

Heheh kann.aktif sgt tu skit maknye menahan ape ei kecik buat🤭🤭

Try sis letak buku atas perut. Kalau anak menendang buku akan melantun2

7 bulan ada dh ibu mommy ..klu lg aktif sampi malam x dapat tido 🤣

4y ago

Mggu depan msuk 7bulan.ni msuk 26w kemain dia aktif da smpi trkejut2 sy dibuatnye.🤭🤭

Sya 4bulan dh mula bergerak aktif..kadang²terasa senak perut

4y ago

Aah kak... Happy sgt²...semoga kita semua bersalin nnti dipermudahkan baby sihat lhir dgn selamat.... Amin