Rasa macam nak pitam

Sedang elok saya dan suami shopping di Mr. DIY tiba-tiba saya menguap tak berhenti, keluar peluh sejuk dan pandangan saya macam nak pitam. Saya pregnant 16 minggu Saya mengidam kopi ais dan roti bakar tadi so saya makan la pagi tu.. Lepas tu kami gerak pergi shopping la Ha masa tu la tiba-tiba je rasa nak pitam Sebab saya minum kopi ke 😩😭😭

20 Balas

boleh jadi sbb coffee tuu sbb itu kan caffeine. sy minum satu sudu nak try manis ke tak pun, dah rasa sakit kepala sgt

Rasanya tu hb low..biasa hb low bole rasa pitam..elakkan minuman berkafin tu salah 1 penyebab jugak..

saya jadi mcm ni .. rupanya hb drop bnyak.. jgn amalkn kafein sis.. hb cepat trun

bukan sbb kopi. takut hb awak low. jarak pengambilan ubat iron dgn kopi tu berapa lama?

1y ago

Saya minum kopi jam 11 pagi, telan maltofer pukul 2 petang😔

sy penah jga cmni...tpi sbb sy mmg ada HB low jer or sbb lapar😅😅

kalau tak salah terbaca menguap tanda tak cukup oksigen

hb low awak ni.. elakkan kafein..

kawan saya ada macam ni..hb low

Hb low atau awk ada gerd..

Awak ada anemia ke?

1y ago

Takde.. masa first checkup hb 11 lebih.. tapi tu bulan lepas la 😅😅