Terjatuh sebab pitam

nak tanya lah saya semalam pitam tak sedar saya terjatuh sedar sedar saya dah ada dekat lantai. lepas sedar tu tiba tiba perut saya rasa sakit macam senggugut tapi tak sakit sangat semalam. harini makin sakit pulak. bleeding ape semua takda. perlu ke pergi emergency atau sebab otot je ehh.

1 Balas

uh bahaya juga tu. u jatuh kat mana? risau kot kena bucu2 meja ke apa. biarpun xde bleeding, i sarankan u p laa klinik utk scan. make sure baby kat dalam ok.