Momy excited x..???

Sebenarnya kan.. Bukan perasaan teruja nak jumpa anak je. Bermacam2 berperasaan yg menjelma bila nak menjelang due date ni. Takut ada, cemas ada, gembira ada, sedih ada dan trauma pun ada. Hehe Siapa kata dah beranak sekali dah tak takut? Setiap kali nak beranak, mesti perasaan panik tu ada. Takleh nak elak perasaan nervous tu. Apa-apa yg berlaku, nak tak nak kena hadapi juga dgn tabah. Apa yg pasti, perasaan tak sabar nak jumpa si comel mama papa ni, dah tak boleh tipu lagi. Cepatlah keluar sayang.. Papa n mama dah tak sabar nak jaga awak malam2 nanti.. 😅😅 Boleh kan papa?

Momy excited x..???
1 Balas

adakah mom's excited..????

4y ago

Excited sgt2! 🤭 Tk saba nk tgok baby, tk saba nk peluk cium dy...😫 Hri2 pulak tgok gmbr baby kt ig, rsa tk saba tu mkin tk trkata...😅 Klau bole nk baby klua skrg jgak...🤣 #36week