Posisi tidur & baby tendang

Sebelum tidur saya mengiring ke kiri atau kanan. Pastu sedar2 esoknya tidur terlentang .. ada tak mommy2 yang macam saya ?? kadang risau juga baby dalam perut nih 😅 skrg bru 19weeks , takde rasa tendangan lagi . Cuma kdg2 rasa perut keras tetibaa .. bila sentuh/usap , dia akan hilang .. sbb ni anak pertama , tkthu la rasa tendang baby tu cemana .. takut saya yang tak perasan 😅 boleh share tak rasa baby tendang tu macam mana ? 😄

2 Balas

Awk letak bantal blkg badan awk. So bila nak terlentang tu akan jadi mengiring sikit sbb dah ade bantal kan. Rasa baby tendang tu macam senak dari dlm perut. Tak tahu nak explain mcm mana tapi nanti akan rasa jugak 😅

Sendal bantal kt belakang masa baring utk elak jadi telentang dlm tak sedar