Tidur mengiring

Kadang2 seriau nak tidur mengiring sbb kdg bila mengiring baby tendang mcm nak bgtau yg dia tertindih 😅. Nak tidur baring, rasa tak selesa lak perut ni. Susah betul nak cari position tidur skrg ni. Sabar je la 😂 #firstbaby #29W

2 Balas

sme la.. sblum tdo tu mcm2 gaya.. kejap kiri, kanan.. tlentang jap pastu ke kiri la..kanan la.. serba x kne.. tp lps tu sye gne pregnancy pillow.. xde la rse bby tendg tu kuat sgt..

hi sis. sama lah macam saya dulu. try check artikel ni untuk info & tips posisi tidur ye https://my.theasianparent.com/posisi-tidur-yang-betul

1y ago

Okey sis. Terima kasih ❤️