17 minggu 3 hari rasa kicking

Tadi bila usap perut sebelum tidur tiba tiba rasa tendangan dekat tangan. Dalam berbelas kali juga kena tendang, campur dengan rasa buih buih gas. Nak tanya mommies, tu baby tendang ke atau baby sedu ya? #firstbaby

2 Balas

betul lah tu 🥰 saya pun start rasa masa 18w and skrg setiap hari dah rasa makin lama makin kuat tkyah letak tangan pun dh boleh rasa. skrg dah 21w

kalau rasa kt tgn or nmpk perut kita terangkat2.baby la tu:)