Scan jantina

Hye ibu ibu cuma nak bagi tahu la , tolong la jangan post gambar yang tak sepatut nya dalam ni , sebb ade je lelaki dalam apps ni

8 Balas

✅ Betul gambar dlm rahim kita aurat. Apa lagi tunjuk kemaluan janin. Anak masih dlm rahim ditayangnya kemaluan anak. Tak nak jaga maruah diri, jaga lah maruah anak. Seeloknya kena sama2 jaga maruah. Tak kisah lah Tanpa Nama atau tidak. Malaikat catat, Allah tahu.

Kan. Husband saya memang larang sebab tu kemaluan anak. Buat apa nak tayang. Kalau tak pasti jantina apa pergi scan banyak kali kat tempat lain-lain. Tak payah tanya orang kat sosial media haha 😂😂😂

Jd perempuan kena tahu malu jgk, kdg ade je yg post diri sendiri terkangkang je nk tnjuk perut kononnya. Tp mcm lebih kepada porno. Kite yg tengok lak malu

Bukan janin sahaja aurat, bahkan susu ibu adalah aurat sebab ianya adalah dari badan wanita

7mo ago

Sy xtau la pasal aurat utk yg ni, tp sy swndiri naik segan klu nmpak org tnjuk susu dia huhu.

sebelom sebelom ni pon ada org remind dh. tp tu la😅

sama perempuan pun ada batas aurat.

betul. setuju

👍