Ubat 4 Sekawan

Sebelum ni sya makan zincofer.. Tapi HB drop dari 11.8 ke 9.3..so doctor tukar ubat kepada 4sekawan...asid folic,b-complex,vitamin c & iron tablet.. Tapi lepas makan ubat² ni sya mengalami sakit tengkuk & sakit kepala? memang sakit kepala ke mkn ubat² ni

2 Balas

Lain org lain penerimaan , sblm ni sy mkn obimin tp slalu pening2, doc tukar ubat 4 sekawan ni lah, alhamdullilah dpt terima, sembelit pun xda

4y ago

Sya makan pagi sebelum sarapan....dan sebelum tidur.. Bangun² kepala dah sakit..