Asid folic, vitamin b complex, iron tablet

Sy nak tanya ibu2 sekalian yg makan ubat kk.. tiga serangkai ni ibu2 makan sampai bila ya? Lepas bersalin stop atau macam mana? #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

kalau saya 1st trimester pertama je..lepas tu KK bg makan iberet pula sebab hb low..kalau hb normal tak pasti pula saya..biasanya lepas bersalin takde da makan ubat2 ni

sy makan yg awak makan, tapi 4serangkai, termasuk vit c , lepas bersalin kene makan jugak semua, kecuali asid folic, itu yg doc pesan tadi checkup..