Sunyi/Bosan

sebelum ni duduk rumah mertua , ni baru pindah . anak umur 5 bulan , asyik nangis je , nangis yang betul nampak dia sedih . maybe dah biasa surrounding ada orang , tiba tiba tinggal berdua je dengan ibu . bila ibu bersiap , bukan main suka dia . petang bawa turun taman pun dia suka . macam mana ibu ibu deal dengan masalah macam ni , kesian dia tak de kawan

2 Balas

Bnyk kn berckp dgn baby biar dia x fhm agar dia x rasa sunyi sngt