Gatal gusi

Hai nak tanya kalau baby gatal gusi ada tips tak, nak bgi dia selesa? Kesian tengok hisap jari sampai merah merah jarinya, pastu bila tak dapat meragam je. Tidur pun kejap kejap je. Tengah tidur tiba tiba nangis. Susu pun main main je.

1 Balas

boleh bg teether, atau awak sejuk kn kain napkin bersih bg baby awak hisap kain tu. ataupon jadikan susu ebm / fm aiscream bg baby hisap utk hilangkan gatal gusi tu

1y ago

sama2 awak☺️❤️. kalau baby dh boleh makan awak boleh cari biskut teether. ada jual. mmg utk sesuai utk baby yg gatal gusi