38week 4day nak kongsi

Sebelum ni asyik saket2 badan kejang sakit pinggang.lemah.xlarat baring je manjang.nk jalan kangkang pun saket sbb kepala bby dekat laluan..br seminggu minum susu lazz kurma eh..saket semua hilang la..dduk bwah nk bgun pun mudah je..tdo nk beralih kiri kanan senang.xde krem2 dah.boleh trun naik tangga bpe kali sehari xtau..menjahit lg.msak lg.eh..sehat pulak kn..bila nk besalin ni kalau sehat mcm ni..doc ckp tgu tanda je sbb kepala bby da masok laluan?.kalau la ku tahu dr awal preggy minum dah ssu ni..ni dah 38w br nk minum sbb nk hindar ank kne kuning.alhamdulillah diberi kesihatan yg baik..moga kuat nk teran nti?.moga dipermudahkan segala urusan.2tahun lps besalin 34week ank no.3..sekarang ank no.4 bertahan dlm perot.terkejut mak dia xmo klua lg.abg2 dia hari2 tny bila bby nk klua..mak letih la nk jwb ?

2 Balas

Sis minum susu apa?

5y ago

Lazz kurma ssu kambing..8bulan kandungan mnum la..saya dah bersalin.alhamdulillah ank xde kuning langsung