Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Balas

Saya beli dekat farmasi dan buad sendiri saja kat rumah. Awal2 haritu 2minggu sekali. Then baru2 ni dokter suruh buad bsp 3minggu sekali pulak.

4y ago

Sy pn beli walaupn nurse cakap sbln skali kena buat bsp tapi beli jugak la untuk pantau sendiri bacaan gula, risau jugak.