Alhmdlh semoga terus membesar dgn sihat

Sebelum ni keguguran 2 kali..buat upt selepas period da 8week pon masih samar2..tp kali ni lewat period 3 hari try buat upt da terang ..

Alhmdlh semoga terus membesar dgn sihat
5 Balas

alhmdlh sy da selamat melahirkan baby girl..4kg..ceaser..sepanjang mengandung mabok,ashma,demam,seselma,tekak pedih2,mual2,cirit birit,muntah2..alhmdlh semua da selamat skrg..baby da 2bln 10hari..😃

Nak tanya selepas 2 kali keguguran tu sis pregnant kali ke 3 jarak dalam berapa bulan ?

2y ago

xlama puan..2 bln je..

semoga sis dan baby sihat selalu dan dipermudahkan segala urusan. Aamiin

3y ago

sama2 😊

alhamdulillah tahniah

tahniah