Tak Period Lagi

Assalamualaikum mommy semua?sy bru kawin 5 bln,period sy selama ni teratur..setiap 15 or 17 hb mesti da period..tp skrg sy da 2 bulan x dtg perioad..smlm bru je buat upt,tp x pregnant pon..adakah masih awal lagi sy buat upt??mohon beri hujah ye mommy semua?terima kasih

2 Balas

period sis teratur 2bulan dah xperiod tapi check upt -ve.. kena jumpa dr tu sis.. sy pun period teratur biasa lewat sehari dua kalau check dah +ve

Dh boleh check dah ni.

5y ago

Huhu..ok tq🤗