OPK semakin terang DPO10

Harini bru DPO10, belum past period, tp try cek OPK semakin terang, UPT samar2. Tp tkut nk percaya sebab bnyk kali kene scam dgn upt kaler hijau😂. Tp kalau betul ade rezeki kali ni, Alhamdulillah. Kalau dh lepas period nnti cek lg❤️ #firstbaby #firstmom

OPK semakin terang DPO10
2 Balas

Try pkai upt brand watson or guardian sis.. smoga rzeki sis d bulan ramadhan yg mulia ini 🤍😍

1y ago

last period 7/3/23. belum due lg ni. 4/4 bru next period. kalau dh delay nnti bru nk try upt yg okay sikit ❤️

Mudahan semua baik 🤲

1y ago

Aamiin Aamiin Aamiin ❤️