Pelik ke perangai ibu hamil mcm ni?

Sebelum kawen saya tahu husb saya mmg bukan pemanja punya org, jenis tak romantik. Dulu saya ok, skrg bila dah hamil, saya merungut. Saya nak physical touch, nak skin to skin dgn dia. Jarang sangat dia pegang perut saya. Jarang saya dia peluk saya. Saya sampai ckp dgn anak, “takpe nak, biar ibu sedih, awak kuat dgn ibu ye” saya sedih dah heart to heart dgn dia tapi aduhai seminggu je ok lepastu dah back to normal. Mmg jenis laki tak romantik mcm tu. Tapi jujur dia penyayang apa saje nak makan, dia belikan. Tapi tu la saya tak dpt physical touch skin to skin. Mmg saya yg problem ke skrg ni? Saya sangat2 emosi. Apa saya nak buat bagi laki saya sedar ye? Adakah ini normal dpt perangai baru mcm ni, atau saya yg mengada tahap gaban? Entah la saya tak tahu la. Saya just nak kasih sayang dan sentuhan je. Hm maaf ye berkongsi meluahkan kat sini, saya dah sedih sangat. Nak luahkan kat family members ke kawan2 ke rasa segan. Saya buat anon jela utk meluahkan. Terima kasih semua dengar luahan ibu mengandung yang byk dosa ni.

22 Balas

first time mom ke...? benda ni kena discuss dgn husband.. jgn simpan nanti sendiri sakit.

Diri mulakan dulu sentuh2 kasih sayang ni pada pasangan. Bagi dia rimas. Kah3.