Period keluar sikit²

Sebelom ni tak pernah pun jadi macam ni.. Period kluar 2-3 titik ja sehari.. Dark coklat.. Test upt +ve.. Jumpa doktor scan tak nmpak apa² pun..dr test upt -ve.. Dinding rahim ja tebal..dr kata mgkin tgh proses nk period.. Sapa kat sini pernah jd mcm tu?

1 Balas

Mungkin implementation bleeding.... Repeat test everyday. Tgk line tu.. if makin terang p jumpa klnk lain... Rahim kembang boleh jadi hamil @ nak period

4y ago

Terima kasih byk2.. 😘