UPT SAMAR2, SCAN TAK NAMPAK APA2

Hai semua, saya ada kemusykilan. Last period 10 Jun, saja buat upt test dalam 3-4 kali semua naik line samar samar, ada demam juga. Pergi klinik scan, tak nampak apa apa, dinding rahim tebal kata doktor, urine test tiba2 -ve. Dekat rumah test lagi +ve pulak tapi samar2. Macam mana ye ? Takkan saya salah test sebab pakai clearblue dah tu.

1 Balas

kalau ikutkan first day last period bila ? maybe terlalu awal , sebab tu samar2. moga dipermudahkan urusan sis 🤗

2y ago

First day period tu 10 jun la. Maksudnya bulan 7 memang saya tak period. Kalau ikutkan dari tarikh 10 jun tu saya dah 7 minggu 5 hari macam tu. Hehe