Cramp & Light period 3 hari (Dark brown)

Hi mommies yg pernah pregnant, sy lewat dtg period 7 hari mcm tu kemudian dtg pun period sikit and warna coklat. Kadang2 rasa mcm sakit sengugut tapi takde heavy flow darah merah. Scan rahim, doktor kata dinding rahim tebal..mungkin sbb tgh period..tapi sy ada bace mungkin sbb penempelan berlaku cuma msih bru. Sy test upt CB 3 kali naik faint line, cumanya upt lain msih negative so mcm tak yakin ..adakah sy pregnant atau tidak . Tanda lain takde sgt cumanya sakit pinggang berkala. #FirstTime #firstbaby #TTC

Cramp & Light period 3 hari (Dark brown)
2 Balas

check balik after 1 or 2 weeks. dulu saya pun mcm tu. irregular period. lambat almost 2 weeks bila check negative. lepastu check lepas seminggu terus double line pekat. insyaAllah ada rezeki kamu ya

2y ago

Apa simptom2 sis ye?

Tunggu Lg 2mgu baru cek upt semula