Nak tanya ibu2 yang pengalaman. Macam mana nak hilangkan parut garisan hitam selepas bersalin.

Sebab selepas bersalin rasa perut buncit dan hitam. Ada produk yang boleh hilangkan tak?

2 Balas

Sama la , saya rajin sapu losyen allano dan pakai losyen mustajab untuk perut buncit walaupun perut tak buncit 😅 . Amik masa sikit untuk hilangkan parut garisan hitam tu . Baby dah 2 bulan pun belum hilang sepenuhnya , pudar dah .

Ia akan hilang mommy tapi ambil masa sebulan dua. Kalau saya tak guna produk apa² .

2y ago

Ya mommy, akan hilang. Sama²