parut di perut

Hai mommy nk tanya mcm mana nk hilangkan stretch mark dan longkaran hitam di perut selepas bersalin? suggestkan product ape yg bagus...sbb sye punya perut jadi gelap lepas bersalin

parut di perut
3 Balas

lagi satu kan nak share psl minyak ni tw..minyak ni pn bgus kalau.mommy2 smua nk try lepas bersalin... tuk buang angin dlm bdn..mcm nk kempiskn perut n etc..sy.pn br try minyak ni lepas ank dh umur setahun 7bulan br jmpe mnyk sesuai dgn bdn..mmg best sgt2 pkai..very recomended..dlu pnh bc ada user TAP share tp ms tu lum try lg..tgk husband bli kta bc review ok n bgus..tu br try dh sebulan sy guna..sakit2 tapak kaki ms.berdiri...kekdg lenguh2 n angin sgt mmbntu...mommy2 leh cri dkt shopee... minyk dia agak pnsla..tp best..pstu lg satu tips...klu kaki kita kekdg slalu kebas n sakit..try pkai minyk ni..dgn cari stokin yg jnis grip bg release sakit kaki kita..nm nya ted socks..atau ted stoking... stokin tu jnis pnjng..jika pkai selalu.mmg rs mcm lega nya kaki..hrp apa sy share ni dpt mmbri manfaat pd mommy smua...😉✌

3y ago

smla sy pn ank dh setahun 7bulan..br ni dpt.kempiskan sikit perut..ada sy tgk video review.org tu kata kena.slalu guna pkai ..sapu clockwise hri2 apply br ada.kesan..cm sy..sy guna selepas mndi..pstu pkai korset mana angin yg ada dlm bdn byk kluar..asyk sendawa je kjenye😂😂✌..sy try ni okla..br jmpe minyk sesuai dgn bdn n dri sy.. alhamdulillah..lepas try n error byk minyak sapu...sapu dkt peha pn ada juga.kesannya..hritu bdn sy naik jd peha pn bila jln bergesel..pdhal korset dh tuka size m ni...peha plak xsusut..pkai ni ada la susut sikit...cer puan try.mana tahu berkesan pada puan..

sy guna jnis yg ni..ia sesuai tuk kulit sy...tp xtwla orglen mcmne..kena rajin apply hri2.. mcm sy mmg kerap kali sapu..terlebih rajin la pulak..😅😅😅✌hehehhe

3y ago

ohh yaka,trima kasih ats infonya😉

mcm sy guna product palmer😉✌

3y ago

jup ea sy sent dkt another comment nye ruang..sbb pic xkeluar dkt sini..hehee