Nak tanya ada tak ibu mengandung bontot jadi hitam..macam mana nk hilangkan ye

Malu laa nak bersalin nanti

2 Balas

xperlu nak malu. nama pon pergorbanan seorang ibu. masa doctor tengah tunggu awak nk bersalin tu dia xfocus pon dkt bontot awak ke apa. dia focus dkt baby nak keluar. silap haribulan bulu dkt bawah tu pon misi tlg shave kn dkt kita masa dlm labour room. jgn pakai sebarang produck ya. nnt elok balik skrg hormon pregnant. setiap mommy alahan dia xsama. ada yg jadi gatal2 satu badan, ada yg ketiak hitam, ada yg muntah2, ada yg muka breakout teruk dan mcm2 lg la

2y ago

itu la.. sy cakap base on pengalaman, misi minta izin nak shave dkt bawah masa time nk bersalin🙈🙈🙈.. malu juga la time tu.. hehehe.. tp itu la nak shave sendiri tak nampak dgn tak sampai. hahaha. perut kedepan sgt. 😂

masa nak bersalin nnti doctor tu x heran pon pink ke hitam ke hijau ke. mmg normal je tu, sbb perubahan hormon. nnti lps bersalin elok balik mcm biasa. xperlu la sampai nak pakai product ke apa2 ke.

2y ago

betul tu. misi dgn doctor tak tengok dan tak tnya pon semua tu.