Sdih campur gmbira

Sdih ht ni x dpt nk bg suami zuriat lg,dan gmbira tgk ibu2 dpt bg zuriat kt suami msing2😭😢mcm2 cara dh sy iktiar tp mgkin blm rezeki sy lg utk nk ad ank,,ibu2 tlg doa kn sy ye smoga cpt2 mgdung .aamin2

15 Balas

sabar ye sis..sis dah lama kahwin ke?in shaa Allah sy doakan untuk sis T dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah jg suatu hr nnti..sy pun menanti 11 tahun perkahwinan Alhamdulillah Allah baru makbulkan..mmg mcm2 ikhtiar buat tp akhirnye semulajadi jugak..dtgnye rezeki Allah nk bg slpas pelihara anak angkat pada tahun 2017..tahun 2019 gugur 1x..tahun 2021 ni Allah bg semula yg kedua..Alhamdulillah..tp kuasa Allah tu semua..mcm2 produk sblm ni sy n hb usaha tp x menjadi..akhirnye sy terperasan husband sy amalkan mkn madu lebah asli kampung dia 2x sehari..selama 2 bulan jgk x silap sy..wallahualam..atas asbab madu lebah pn sy x pasti..ape2 pun kami dh redho dan tawakal je slps gugur tu jika ade rezeki ank lps tu adelah..jika tidak kami peliharalah sorg2 nye permata ank angkat kami yg kami sygi ni..aamiin..ape2 pn berserah pd Allah..biar Allah tentukan bila masa yg sesuai. in shaa Allah sis. salam syg dr sy🥰🥰

3y ago

wahh sis Tanpa Nama..Alhamdulillah syukur2..mmg tak dinafikan makanan sunnah ni sgt2 berkesan..sy pernah try madu turki aeril wawa tu tp pun x berkesan huhu..in shaa Allah Mrs. T, sy percaya dgn kuasa Allah, akn dpt jgk zuriat x lama lg sis..aamiin2 ya rabbal alamiin..