Sdih campur gmbira

Sdih ht ni x dpt nk bg suami zuriat lg,dan gmbira tgk ibu2 dpt bg zuriat kt suami msing2😭😢mcm2 cara dh sy iktiar tp mgkin blm rezeki sy lg utk nk ad ank,,ibu2 tlg doa kn sy ye smoga cpt2 mgdung .aamin2

15 Balas

sebelum kahwin dan selepas kahwin sebelum preggy, saya sudah amalkan minum susu kambing 2 kali sehari, susu kambing campur dengan satu sudu madu dari produk Almas, dan saya amalkan minum jus nusantara .. dan juga asid folik.... tapi banyakkan minum air suam sebab madu dan susu kambing tu panas... cuba lah amalkan...ada rezekinya.... in Shaa Allah🥰

3y ago

baik sis tq for info