topic mom

Sdh 4bulan baby x bergerak byk,,tp ada rasa sikit2..mlm ada gerak sikit.klu mcm tu normal ke

10 Balas

Normal sis., sye 5bln ni pon rase sngt.. Huhu seronok je rase dia tndang2 tapi dia aktif mlm.

Normal sis. Kalau sy baby aktiv mlm. Sy pn prgnt 4 bulan dah. 🥰

Awal lg tu sis..nnt masuk 5 bln ke atas lg rasa skit demi skit..

4 Bulan Tu awal lagi...saya 5 Bulan pun baru Rasa sikit2...

4y ago

But sya bru 18week, memg btol2 rsa tendangan dy tu...bile mlm lgi aktif, 😅 dy depends pda org jgak sis, klo kulit nipis senang trase, klo tebal tu memg sush sikt nk rsa tendangan dy

Masa apoitment nurse, tny lah yg pakar.

Kalau rasa was was jumpalah doc sis.

Brp minggu blh jadi 5bulan sis

Normal sis...awl lg

Normal

4y ago

🤗

yes