Bleeding w9

Sdg rehat2 layan kdrama semalam, tiba2 bleeding.. 😭😭😭. Its continue hingga hari ni.. Takutt yg amat.. Siap mimpi lagi.. 😭😭😭 Now waiting jumpa doc. Doakan kandungan saya.. Baru 9weeks. Dah 8yrs waiting. Dah 2 kali buat DNc dan laparascopy sbb ectopic..

2 Balas

Harap sis bertabah. Saya pun pernah keguguran 2x. Faham sgt risau dan runsing dia. Saya tengah pregnant kali ke3, insyallah 11 minggu dalam 3 hari lagi. Saya pun masih runsing. Risau je. 3x jugak bleeding pregnancy ni. Saya inject hormone & makan ubat kuat rahim atas doctor’s advice. Harap doctor sis pun boleh selamatkan kandungan sis. Banyakkan berehat, bed rest, takpe tak buat kerja rumah buat sementara ni. Insyallah. Saya doakan yang terbaik untuk sis

3y ago

Tq for the feedback.. Puan ambil ubat hormon apa ya... Yes, doc dah cucuk utk kuat rahim last week. Wait next dose next week.. Semoga kandungan puan juga baik2 saja... Semoga kita semua kuat atasi semua kegelisahan...

Bleeding is an early sign of miscarriage