BLEEDING SEMASA FIRST TRIMESTER

hi. nak tanya kalau tiba2 keluar darah coklat sebab apa ye ? dah pergi jumpa doc, kandungan alhamdulillah okay. tp doc kata kalau bleeding lagi, terus ke kecemasan. darah yg keluar tu tak banyak and dia lebih mcm lendir. #ingintahu

2 Balas

Saya mula keluar darah coklat kerana bersama suami sekali sahaja. Rahim lemah so doktor bagi duphaston. Lepas tu saya perasan kalau berdiri lama dan berjalan jauh, pendarahan akan lebih teruk. Kena banyakkan rehat.

2y ago

thankyou sharing 🙂

Sma la dgn sy,,mngkin dinding rahim luka ka apa kn,sbb dlu pun mcm tu,