Preg of 8wks 5 Days

Ini kandungan ke3 selepas kedua ectopic 12 thn lepas, smlm scan doc tak jumpa apa2.. Allah sedih sangat doc minta dtng lagi next week, saya risau jika saya ectopic (luar rahim lagi) namun berbeza saya tak sakit perut, belakang atau bleeding iaitu simptom2 ectopic, doc kata klu betul week 5 saya dah rasa semua tu, ya masa preg ke 2 saya bleeding pada mgu ke 4-5... Saya pelik sbb saya tak rasa morning sickness sekarangalah saya biasa saja... Ermmm bertambah pening. Ada ke ibu2 yang mcm saya?

2 Balas

Mungkin kandungan baru 4,5w... Tu yg x nmpk. Positif dulu. Bdoa byk2. Semoga 2nd scan nnti nmpk ye Mummy.

Saya mengandung langsung tak de alahan . Orang pregnant tak semesti nya ada alahan