Hi, mommies, mcm mana nk hilangkn scretch mark? Dh pkai palmer’s tp mcm takde kesan. Letih pkai everyday tp xnmpk kesn🥺

Scretch mark solution

3 Balas

in shaa Allah blh ilang tp amik ms ..sy pn dh msuk ank umo setahun lebih dkt 2 tahun br hilang..kena rajin sapu..kekdg cpt kesannye..kdg amik ms

try bio oil sis.. so far so good bg sy dia mmng xhlangkn trus tp memang dia samarkn la klu rajin sapu confirm hilang ☺

try bio oil. elok. tpi for now sy berhenti jup baby tk suka bau bio oil. maklmum la loya