ada tak mummy² dalam ni , scan bby boy , keluar² ja bby girl 😅 scan da nmpk telur dia ,

scan jantina ²⁶weeks

7 Balas

sy aritu g scan 28wks kat swasta Dr yg scan ckp girl cuma 50/50. Masa bklinik kat KK Dr yg scan tnya dah tau x jantina baby sy pun jwb mngkn girl sbab aritu g scan Dr nmpk bntuk burger, tpi Dr kat KK ckp boy😆😆alahh sy pun x tau mna 1 yg btul nak scan balik x nk sbab mahal🤭sy tnggu je baby lahir, dpt laa baby boy hihi

Sy la tu. Scan byk kali mmg nmpk boy. Sekali bersalin terkejut keluar baby girl. Tak pasal kecoh kejap dlam labour room 😂

1mo ago

best ny dpt girl harap2 sy pn girl la 2x scan boy

Saya dah banyak kali scan,setiap kali scan doc kata boy. Harap betul lah boy. Baju melayu utk baby dh beli ni😂

mcm adik ipar sy dlu pnh. scan bby girl skali kluar bby boy ..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Kan byk je yang dah kena scam 🤣

Mcmne sis.. Apa jantina nya skrg? 🤭

1mo ago

Sy bru je scan doc ckp mcm boyyy.. Tp tk jelas sgt.. Nmpk terkeluar sikit.. Tkda nmpk burger line pun.. Tpi dlm hati berharap sgt jantina brubah.. Sy nak girl.. Sbb ank first dh boy 🤭🤭

Saya🤣