Jantina

Sy scan 22w nmpk girl. Jantina bby ni boleh berubah ke bila dia makin membesar? Hihi. Sbb ad tgok, 21w scan nmpk burger, 32w scan nmpk bbird?

1 Balas

Jantina dalam perut tkkan berubah dari mula2 preg lg Cuma yg lain2 result scan tu disebabkan kedudukan baby and tali pusat semua tu Saya pun scan tp beby kepit dan mengiring memang dia tknak tunjuk tp doc ckp baby girl ni , tp saya takut juga , skrg beli pun baju unisex kaler putih hijau pepel Nnti dah lahir bru shopping lain

2y ago

Finally awak dpt bby boy or girl?