ada x ibu² yg prnh alami mcm sy..early preg bby 6week xnmpk lg dlm scan..tp upt hsptl pstve..

scan cuma nmpk cyst dan fibroid..

ada x ibu² yg prnh alami mcm sy..early preg bby 6week xnmpk lg dlm scan..tp upt hsptl pstve..
8 Balas

Saya pnah jadi mcm ni .. dekat 10weeks baru nampak and selang seminggu mcm tu baru nampak heartbeat.. bila scan rupanya baby baru 5-6weeks .. bby kecil dari pengiraan weeks ikut last period .. sllunya terjadi sbb irregular period .. selagi xda bleeding apa2 .. no worries should be fine.. cuma jaga ja .. jgn buat keja berat2 ..