6week preggy

Pls help me mommy semua.. 15/3 sy g scan tp xnmpk lg..upt naik 2line.. 15/3 kena dtg scan lg... doc ckp sy 6week...tye kwn2 lain 6week da bole nmpk.. kenapa sy pnye still xnmpk ye? dan sy xpuas aty sy test upt lg..naik lg 2line..#pregnancy #bantusharing #ingintahu #mommybuntu

1 Balas

Awal lagi sis. Depends pada badan masing2. Nak lagi nmpk repeat 3-4 minggu lagi

3y ago

🙂 lega ckit dpt jwpn cmni..bkn apa sbb sy risau je..skrg da mula loya2...hrp nti da bole nmpk bila scan nti..hari ni da masuk 8week